BEL 06 24 54 38 44 OF MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

BEDRIJFSKEURING

De bedrijfskeuring, ook wel PAGO of PMO genoemd is een keuring die i.p. is afgestemd op de risico's in het werk. De risico's verschillen per bedrijf en daarmee ook de gewenste bedrijfskeuring. De inhoud kan bestaan uit een vragenlijst i.v.m. werkdruk, een ogentest bij beeldschermwerk of bij verkeersdeelname, bloedonderzoek bij contact met toxische stoffen, een inspanningsonderzoek bij fysiek inspannend werk etc.

Daarnaast worden er bij sommige bedrijven onderzoeken toegevoegd als een extra service aan de werknemers. Naast het motiverende effect dat uitgaat van deze investering van het bedrijf in haar personeel verhoogt het ook de kans op het vroegtijdig aantonen van gezondheidsschade. En daarmee een uitgelezen kans om sommige ziekten en ziekteverzuim te voorkomen.

Er kunnen zonder goed overleg over de specifieke situatie in een bedrijf geen afspraken gemaakt worden over een voor een bedrijf en haar personeel zinnige bedrijfskeuring. Daarom nodig ik u uit contact op te nemen voor een gesprek over de bedrijfskeuring voor uw bedrijf.

Gezondheid en Werk is gevestigd in Andijk en verzorgt medische keuringen voor de gehele regio Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp, Badhoevedorp en Haarlem.Gezondheid en Werk :: Dijkweg 168 :: 1619 HK Andijk :: Telefoon 06 24 54 38 44 :: info@gezondheidenwerk.nl